وزیر علوم حکم انتصاب رئیس دانشگاه گنبد کاووس را صادر کرد

تاریخ ثبت: 1394/06/02 - 04:54 ب.ظ

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری سرپرست دانشگاه گنبدکاووس را که ریاست ایشان مورد تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است به مدت چهارسال به عنوان رئیس دانشگاه منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبد کاووس،  دکتر محمد فرهادی طی حکمی دکتر حسین گلچینی را به مدت چهار سال به ریاست دانشگاه گنبدگاووس منصوب کرد.
 در حکم وزیر علوم خطاب به رئیس دانشگاه آمده است: انتظار دارد که بر اساس اهداف، سیاست ها و برنامه های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و بهره مندی از تجربه های مفید استادان، محققان و کارشناسان محترم و جلب مشارکت دانشگاهیان و دانشجویان عزیز و همفکری با سایر مسئولان ، گام های موثری در جهت اعتلای نظام آموزش عالی کشور  و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی بردارید.