دیدار نماینده منتخب مردم شریف شهرستان گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی با رئیس و مسئولین دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1399/02/27 - 10:01 ق.ظ

دکتر شادمهر، نماینده منتخب مردم شریف شهرستان گنبدکاووس در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با رئیس و مسئولین دانشگاه در خصوص پیگیری مسائل مرتبط با دانشگاهها و حوزه آموزشی عالی شهرستان گنبدکاووس دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار که در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه و با حضور دکتر شادمهر، نماینده منتخب  مردم شریف شهرستان گنبدکاووس در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و مدیران و مسئولین دانشگاه برگزار شد، دکتر طهماسبی رییس دانشگاه گنبدکاووس، ضمن خیرمقدم به میهمانان، گزارشی از روند پیشرفت‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف ارائه کرد. و به بیان برخی تنگناهای موجود در زمینه تأمین اعتبار و بودجه در روند تکمیل پروژه های عمرانی و تجهیزات لازم برای آزمایشگاهها پرداخت.

دکتر شادمهر، نماینده منتخب مردم شریف شهرستان گنبد کاووس در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و قدردانی از تلاش‌های دلسوزانه دست‌اندرکاران دانشگاه گنبدکاووس، بر همکاری همه جانبه با این دانشگاه برای حمایت از پیشرفت در حوزه آموزش عالی شهرستان (آموزش و پژوهش) تاکید کرد.