اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص چگونگی برگزاری کلا س‌ها و امتحانات پایان ترم

تاریخ ثبت: 1399/02/31 - 11:41 ق.ظ

ضمن قبولی طاعات و عبادات و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند؛ تصمیمات حوزه معاونت آموزشی دانشگاه جهت برگزاری کلا سها و امتحانات به شرح ذیل می باشد.

1. برابر تصمیم ستاد ملی کرونا درخصوص بازگشایی محدود دانشگاه‌ها از تاریخ 99/3/17 تا 99/3/31 حضور دانشجویان در دانشگاه به صورت اختیاری صرفاً جهت رفع اشکال احتمالی، اخذ فایل های آموزشی مورد نیاز ( بدون بهره مندی از خوابگاه، تغذیه و با رعایت پروتکل بهداشتی) میسر می باشد.
  2. کلاسهای آموزش مجازی تا تاریخ 99/3/31 ادامه خواهد داشت. (پایان کلاس‌های آموزش مجازی)
  3. از تاریخ 99/3/31 لغایت 99/4/5 دانشجویان موظف به تهیه کلیه فایل های آموزشی، رفع مشکلات احتمالی آموزشی و...)
  4. از تاریخ 99/4/7 لغایت 99/4/24 ( مقاطع کارشناسی و کاردانی) برگزاری امتحانات بصورت مجازی (معرفی سامانه متعاقباً اعلام می گردد.)
  5. از تاریخ 99/4/7 لغایت 99/4/24 ( مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری) برگزاری امتحانات بصورت (مجازی- حضوری) معرفی سامانه متعاقباً اعلام می گردد.
  6. برنامه‌ریزی جدید امتحانات متعاقباً از طریق سامانه (میز کاردانشجویان) سایت اصلی و کانال های دانشگاه به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.
  7. ارزشیابی نهایی دانشجویان شامل امتحانات مجازی، تمرینات کلاسی، حل تمرین، پروژه، سمینار و ترجمه می باشد.
  8. از تاریخ 99/6/22 لغایت 99/7/2 برگزاری کلاسهای عملی، آزمایشگاه‌ها در دانشگاه بصورت متمرکز( بهره مندی از امکانات، اسکان و ...) در صورت شرایط مناسب و بازگشایی کامل دانشگاه
  9. در ایام امتحانات دانشگاه ( بصورت مجازی) در صورت بروز مشکلات عدم دسترسی به اینترنت و...، با درخواست دانشجو و ارائه مستندات، شورای آموزشی دانشگاه نسبت به حذف درس اقدام می نماید.
  10. در راستای استفاده حداکثری دانشجویان از فضای آموزش مجازی و برگزاری امتحانات: به کلیه دانشجویان توصیه می گردد در فرصت های ایجاد شده قبل از امتحانات از دسترسی به کلیه فایل های دروس مطمئن شوند و در صورت بروز مشکلات از طریق تماس با کارشناسان ذیل اقدام به رفع آن نمایند.

مهندس جزایری :09371727337

مهندس منصوری: 09352329268