بازدید اساتید و متخصصان دانشگاه گنبدکاووس از باغ انار نمونه دکتر فرید عابدی

تاریخ ثبت: 1394/08/17 - 03:05 ب.ظ

در راستای تحقق دانشگاه کارآفرین، اساتید و متخصصان دانشگاه گنبدکاووس از باغ انار نمونه دکتر عابدی بازدید کردند.

دکتر فرید عابدی از فعالان بخش کشاورزی شهرستان گنبدکاووس است که طرح های اقتصادی متعددی را در این بخش پیگیری می کند. این کشاورز و باغدار پیشرو در زمینی به مساحت 60 هکتار اقدام به احداث باغ انار از پایه های اصلاح شده کرده و کل آن را تحت شبکه آبیاری قطره ای قرار داده است.

اشتغال‌­زایی و توانمندسازی خانوارهای روستایی از جمله  دغدغه های عابدی است. دکتر عابدی علاوه بر برنامه های اقتصادی خود در عرصه پژوهش نیز فعال است  او سالها با گروه تحقیقات سرطان در منطقه گلستان همکاری کرده است . هدف از این بازدید که در راستای ارتباط دانشگاه با صنعت صورت گرفت و جمعی از مسئولان دانشگاه و اساتید دانشکده علوم کشاورزی در آن حضور داشتند،  بررسی زمینه های همکاری اساتید دانشگاه در حل مشکلات فنی و علمی از یک سو و بهره­مندی از تجربیات عابدی و تیم کارشناسی او از سوی دیگر بود.