راهنمای استفاده رایگان از کتابخانه دیجیتالی گیگا (Gigalib) و بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran) مخصوص دانشجویان دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1399/07/15 - 09:05 ق.ظ

با سلام و احترام خدمت دانشجویان گرامی دانشگاه گنبدکاووس به استحضار میرساند، نظر به شرایط فعلی  آموزش و پژوهش از راه دور و لزوم دسترسی رایگان دانشجویان به وبگاه‌های دانلود مقالات،‌ واحد فناوری اطلاعات و خدمات رایانه‌ای دانشگاه گنبدکاووس شرایطی را مهیا کرده است تا دانشجویان گرامی بتوانند از خارج دانشگاه نیز مقالات مورد نیاز خود را به صورت رایگان دانلود نمایند. از طریق لینک ذیل می توانید راهنمای استفاده رایگان از کتابخانه دیجیتالی گیگا (Gigalib) و بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran) را دانلود نمایید.

لینک دانلود راهنما

دانلود کانکشن (VPN)اتصال به اینترنت دانشگاه