بازدید ریاست دانشگاه گنبدکاووس از روند پروژه‌های عمرانی

تاریخ ثبت: 1399/08/05 - 08:57 ق.ظ

دکتر ابوالفضل طهماسبی، رییس دانشگاه، با بازدید از پروژه‌های عمرانی، از نزدیک در جریان روند ساخت این پروژه‌ها قرار گرفت و بر تسریع در تکمیل آن تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی: صبح روز دوشنبه 5 آبان ماه 99، دکتر ابوالفضل طهماسبی، ریاست دانشگاه از روند اجرایی پروژه عمرانی، ( سالن آمفی تئاتر دانشگاه، ساختمان اعضای هیات علمی دانشکده علوم انسانی، ساختمان سلف سرویس مرکزی دانشگاه و پروژه محوطه سازی و زیبا سازی دانشکده علوم پایه) بازدید کرد.

در این بازدید که دو ساعت به طول انجامید ریاست دانشگاه از نزدیک از روند ساخت و پیشرفت‌ فعالیت‌های عمرانی صورت گرفته بازدید و دستوراتی را جهت تسریع در عملیات اجرایی به منظور بهره‌برداری پروژه‌ها صادر نمود.

در این بازدید، دکتر ملاشاهی (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع) و دکتر ملاعباسی (مدیر دفتر طرح‌های عمرانی) خانم مهندس مصطفی لو ( مدیر اداری) و مهندس شفیع ( مدیر مالی) دکتر طهماسبی، رییس دانشگاه را همراهی کردند و نکات لازم در جهت پیشرفت پروژه ها را به پیمانکاران ارائه نمودند.