برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی

تاریخ ثبت: 1399/08/12 - 07:58 ب.ظ

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه گنبدکاووس گفت: به مناسبت هفته تربیت بدنی یکسری مسابقات ورزشی با حضور اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بهروز ایمری افزود: مدیریت تربیت بدنی در راستای اهداف راهبردی در بخش ورزش و تفریحات سالم در جهت گسترش و توسعه ورزش همگانی با تاکید بر افزایش مشارکت همکاران در فعالیت های ورزشی برای تحقق همگانی نمودن ورزش تلاش می کند. وی تصریح کرد: با برنامه ریزی فعالیت های متنوع ورزشی و برگزاری مسابقات می توان به اهداف مورد نظر دست یافت. مدیر تربیت بدنی تصریح کرد: هفته تربیت بدنی فرصت مناسبی بود تا هرچه بیشتر به اهمیت ورزش و لزوم پرداختن به آن برای تامین سلامت جسمانی و روانی همکاران پرداخته شود که در همین راستا مسابقات متنوعی در زمینه ورزش های همگانی برگزار شد. که نفرات برتر این مسابقات به شرح ذیل اعلام می گردد.

🔸دارت خانم ها

خانم شهربانو امانی