پيام وزارت علوم به مناسبت بزرگداشت شانزدهم آذر ، روز دانشجو

تاریخ ثبت: 1394/09/16 - 01:47 ب.ظ

وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري به مناسبت بزرگداشت شانزدهم آذر ، روز دانشجو و گراميداشت شهداي اين واقعه پيامي صادر كرد .
 شانزدهم آذر 1394، شصت دو سال از روزي ميگذرد كه دانشجويان غيرتمند ايراني، از تماميت و استقلال كشور در برابر استعمار و استكبار و دخالت بيگانگان دفاع كردند و با خون خود بر پايمردي و حميت مردمان اين مرزو بوم مهر تأييد زدند.
شانزدهم آذر ماه 1394، شصت و دو سال از روزي ميگذرد كه سه دانشجوي دانشگاه تهران، مهدي شريعت رضوي، احمد قندچي و مصطفي بزرگنيا، پاسخ فرياد عدالت طلبي و آزادي خواهي خود را در سرماي آذر ماه آن سال هاي سياه وابستگي،  با گلوله گرم گرفتند؛ اما هنوز طراوت و عطر آرمان هاي اصيل آنان در فضاي دانشگاه پيچيده است.
وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ضمن تكريم و بزرگداشت 16 آذر، روز دانشجو و با گراميداشت ياد خاطره امام شهيدان و ديگر شهداي دانشجو، بر اين باور است كه دانشجويان انقلابي امروز، علاوه بر مبارزه در سنگر استكبارستيزي، پرچم داران و طلايه داران عرصه علم و فناوري نيز هستند و خود را ملزم و متعهد ميدانند كه علاوه بر كسب فضايل اخلاقي و ديني، باتمام توان خود براي تحقق مرجعيت علمي كشور بكوشند و تحت فرماندهي رهبر معظم انقلاب، گفتمان علم و فناوري را به گفتمان غالب جامعه تبديل كرده و پرچم پر افتخار جمهوري اسلامي ايران را برفراز قله توسعه علمي كشور به اهتزار در آورند.