مدال آوری دانشجویان پسر دانشگاه گنبدکاووس در مسابقات دو و میدانی منطقه 4 کشور

تاریخ ثبت: 1394/11/27 - 11:58 ق.ظ

پسران دو و میدانی کار دانشگاه گنبدکاووس در مسابقات منطقه ای دانشجویان، به میزبانی دانشگاه گیلان مقام سوم تیمی و چهار سهمیه المپیاد ورزشی سال 95 راکسب کردند.

تیم اعزامی دانشگاه گنبد کاووس به مسابقات دو ومیدانی منطقه 4 کشور  مرکب از آقایان: حمید رجب زاده، محمود حاتمی قوجق، مهدی زارعی، فرهاد اونق، حبیب ا.. اونق، نظام علی پناه، محمد رضا صادقی، رسول مومنی زاده، مرتضی علیمرادی و معید چای چی  به سرپرستی آقای علی چورلی و مربیگری آقای  ناز قلیچ قره باش  دراین رقابت ها موفق به کسب یک مقام اولی، سه مقام دومی، پنج مقام سومی، دو مقام چهارمی و سه مقام پنجمی  و کسب 4 سهمیه المپیاد ورزشی سال 95 شدند و در رقابت های  تیمی در سکوی سوم منطقه ایستادند. گفتنی است 8 تیم ورزشی از دانشگاه های منطقه 4 کشور شامل: دانشگاه گنبدکاووس، دانشگاه گلستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشگاه گیلان، دانشگاه مازندران، دانشگاه بین المللی قزوین، دانشگاه نوشیروانی بابل و دانشگاه فنی و حرفه ای ساری  در این مسابقات حضور داشتند.