پیوند آسمانی ۶۰ زوج دانشجو در روز ولادت حضرت زینب(س) در دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1394/11/27 - 11:58 ق.ظ

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه گنبدکاووس  با بیان این مطلب که  برپایی این مراسم به عنوان سومین مراسم ازدواج دانشجویی دانشگاه گنبدکاووس است گفت: هزینه  این مراسم با حضور ۶۰ زوج جوان، نزدیک به ۱۵ میلیون  تومان است که  قابل مقایسه با برپایی جشنهای امروزی نیست و این مطلب باعث می شود تا فرهنگ ازدواج آسان شکل بگیرد و زوج های جوان مشکلات کمتری در امر ازدواج داشته باشند.

وی با اشاره به نقش آموزش در مواجه با مشکلات زندگی بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: زوج های جوان با آموزش و یادگیری رفتار های و الگوهای درست زندگی می توانند در مشکلات و سختی های زندگی، مسیر های سخت را طی کنند.

حجت الاسلام رحیمی نژاد در ادامه به  رعایت الفاظ و طرز برخورد زوجین با یکدیگر اشاره کرد و احساس مسئولیت و مدیریت را نقش های اساسی مرد در زندگی دانست.

گفتنی است در این مراسم خطبه عقد یک زوج به صورت نمادین خوانده شد که از نکات قابل توجه آن، تغییر نظر پدر عروس در خصوص مهریه از ۱۱۴ به  ۱۴ بود