نشست صمیمی دبیران انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشجویان با رئیس دانشگاه

تاریخ ثبت: 1394/12/02 - 10:54 ق.ظ

دبیران انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشجویان در نشستی صمیمی با رئیس دانشگاه گنبدکاووس به بیان دغدغه های خود پرداختند

در ابتدای این نشست دکتر گل چینی ضمن خوش آمد گویی و تقدیر از فعالان انجمن های علمی و کانون های فرهنگی گفت: با توجه به رشد و پیشرفت برق آسای علم در جهان امروز، انجمن های علمی و کانون ها می توانند در رشد و شکوفایی شخصیتی و علمی دانشجویان نقش به سزائی داشته  باشند.

رئیس دانشگاه گنبدکاووس انجمن ها و کانون ها را مکانی  بسیار مناسب برای تبادل اطلاعات علمی دانستند و از دانشجویان خولستند به سمت و سوی نهادینه نمودن آموخته ها در خود باشند.  در این نشست  صمیمی که بیش از دو ساعت و نیم به طول انجامید دبیران انجمن های علمی و کانون های فرهنگی ضمن ارائه گزارشی از برنامه های خود، به بیان برخی مشکلات و کاستی های موجود برای فعالیت در این مراکز پرداختند. که مورد توجه رئیس دانشگاه قرار گرفت و ایشان ضمن ارائه راهکار برای برخی از این  مسائل، دستورات لازم برای پیگیری سایر موارد را صادر نمودند. در پایان این نشست دبیر دبیران انجمن های علمی  و کانون ها از طریق انتخابات مشخص شد.