تاریخ ثبت: 1395/01/24 - 06:26 ق.ظ

اولین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه گنبدکاووس در سال 1395 با موضوع اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر حسین گل چینی رئیس دانشگاه گنبدکاووس و حجت الاسلام رحیمی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به حاضران در جلسه و بخصوص میهمان ویژه نشست خیر مقدم گفتند.

دکتر ابراهیم رزاقی که در جمع اساتید دانشگاه گنبدکاووس با بیان این مطلب که «در بسیاری از کشورها از الگوی اقتصاد مقاومتی برای توسعه و پیشرفت استفاده شده است.» به تشریح جنبه­ های مختلف اقتصاد مقاومتی پرداخت. استاد اقتصاد دانشگاه تهران بر لزوم هم راستایی استراتژیهای کلان اقتصادی و برنامه ریزی  همه بخشها با شاخصه های این الگوی اقتصادی، برای نیل به اهداف مورد نظر تاکید کرد. دکتر رزاقی در اولین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه گنبدکاووس در سال جدید با نقد سیاست های اقتصادی دولت های مختلف  از آغاز انقلاب اسلامی تا کنون، نا هماهنگی های هر کدام از آنها با ملزومات اقتصاد مقاومتی را بر شمرد. در ادامه جلسه برخی از شرکت کنندگان نقطه نظرات خود را در خصوص مطالب ارائه شده مطرح نمودند.