نشست حلقه های صالحین و علمی اساتید بسیجی دانشگاه گنبدکاووس به مناسبت بزرگداشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم

تاریخ ثبت: 1395/02/11 - 03:40 ب.ظ

اساتید بسیجی دانشگاه گنبدکاووس، به مناسبت بزرگداشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم در اردوی تربیتی - بصیرتی حلقه های صالحین شرکت کردند.

نشست فصلی روشنگری و گفتمان سازی بسیج اساتید دانشگاه، اداره و راه اندازی حلقه های صالحین و حلقه های علمی در قالب نشست های تخصصی و کمیته های فنی نظیر نشست تخصصی اساتید گروه اقتصاد در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر شعار سال (اقتصادمقاومتی، اقدام  وعمل)، نشست توجیهی سیاست ها و برنامه ریزی سال بسیج اساتید در راستای برنامه های سالانه بسیج اساتید استان گلستان، تشکیل و اداره گروههای تربیتی (حلقه های خاص) با محوریت گروه ها و اعضای حلقه ها، برگزاری مسابقات ورزشی ( دوساحلی و پرتاب دارت) از جمله برنامه های این اردوی یک روزه بود.

در ابتدای برنامه دکتر حجت اله جعفریان مسئول بسیج اساتید دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به شرکت کنندگان در اردو از همکاری صمیمانه  ریاست دانشگاه با فعالیت های بسیج اساتید تقدیر کرد.

دکتر گل چینی رئیس دانشگاه گنبدکاووس نیز ضمن خوش آمد گویی به حاضران، جایگاه بسیج در دانشگاه را ممتاز و مهم خواند و به ظرفیت های  ویژه این نهاد در ایجاد حرکت های علمی و فرهنگی در سطح دانشگاهیان اشاره کرد.

رئیس دانشگاه گنبدکاووس بسیج را  مدلی عملی و قابل اجرا برای نیل به اقتصاد مقاومتی در دانشگاهها دانست.

سرهنگ مهقانی ، جانشین بسیج اساتید دانشگاههای استان نیز به عنوان دیگر سخنران این نشست به بیان نقش برجسته دانشگاه  و بسیج اساتید در ارتقاء جامعه از دیدگاه مقام معظم رهبری پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمین رحیمی نژاد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز پیرامون جایگاه انسان و تربیت او از نگاه قرآن بیاناتی را ابراز کرد.