اطلاعیه شماره 2 پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 1395

تاریخ ثبت: 1395/06/14 - 06:38 ب.ظ

پیرو اطلاعیه شماره 1 به استحضار می رساند ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان از روز یکشنبه مورخ 95/06/14 ساعت 18 امکان پذیر می باشد.

پیرو اطلاعیه شماره 1 به استحضار می رساند ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان از روز یکشنبه مورخ 95/06/14 با مراجعه به لینک erp.gonbad.ac.ir/stdnew امکان پذیر خواهد بود ، مدت ثبت نام مرحله فوق دو روز می باشد.

مدارک لازم جهت ثبت نام غیر حضوری به شرح زیر اعلام  می گردد.لازم به ذکر است صرفاً از پذیرفته شدگانی که مرحله ثبت نام غیر حضوری را بطور کامل انجام داده و تاییدیه اینترنتی را دریافت نموده باشند در روزهای اعلام شده ثبت نام حضوری بعمل می آید.

اسکن مدارک مورد نياز ثبت نام غير حضوري

1-عکس جديد 4*3

1-اصل شناسنامه ( تمامي صفحات)

2-اصل کارت ملي (پشت و رو)

3-1- اصل دانشنامه  دوره کارشناسي و يا اصل گواهي موقت دوره کارشناسي

تبصره 1 : پذيرفته شدگاني که در زمان آزمون کارشناسي ارشد دانشجو سال آخر بوده اند لازم است علاوه برگواهي پايان دوره کارشناسي ، باتوجه به معدلي که در زمان ثبت نام آزمون در سايت سازمان سنجش ثبت نموده اند فرم معدل واحدهاي گذرانده    (فرم صفحه 39 دفترچه شماره 1 راهنماي آزمون کارشناسي ارشد) که به تاييد رسمي دانشگاه مقطع کارشناسي رسيده باشد را مي بايست ارائه نمايند.

تبصره 2 : پذيرفته شدگاني که در زمان آزمون کارشناسي ارشد دانشجو سال آخر بوده اند  و گواهي پايان دوره کارشناسي خود را دريافت ننموده اند لازم است علاوه برفرم معدل واحدهاي گذرانده (فرم صفحه 39 دفترچه شماره 1 راهنماي آزمون کارشناسي ارشد) ، فرم معدل  ( فرم مذکور بصورت PDF    بر روي پورتال سازمان سنجش قرار دارد) که به تاييد رسمي دانشگاه مقطع کارشناسي رسيده باشد را مي بايست ارائه نمايند.

3-2- تذکر: آقایان مشمول خدمت وظیفه به جای گواهی پایان دوره کارشناسی  نامه لغو معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی خود را که از تاریخ فراغت بیش از یک سال نگذشته باشد ارائه نمایند.

تبصره 1 : درصورت گذشت یکسال از تاریخ فراغت قید شده در نامه لغو معافیت تحصیلی می بایست علاوه بر نامه مذکور برگه اعزام بدون مهر غیبت نیز ارائه شود

4- گواهي دوره کارداني با قيد معدل و تاريخ فراغت (صرفاً فارغ التحصيلان کارشناسي ناپيوسته)

5- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم( صرفاٌ آقایان)

فایل راهنمای ثبت نام غیر حضوری