افتتاح یادمان شهدای گمنام دانشگاه گنبدکاووس با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون محترم وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور

تاریخ ثبت: 1395/11/17 - 05:21 ب.ظ

همزمان با سی و هشتمین بهار انقلاب اسلامی یادمان شهدای گمنام دانشگاه گنبدکاووس با حضور حجت الاسلام و المسلمین ترابی امام جمعه محترم شهرستان و دکتر مجتبی صدیقی معاون محترم وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور به بهره برداری رسید.

گفتنی است که دانشگاه گنبدکاووس از اسفند ماه سال 1393 افتخار میزبانی از پیکر پاک  و مطهر دو تن از شهدای گمنام دفاع مقدس را دارد که در این مدت دلدادگان فرهنگ ایثار و شهادت و دانشجویان  و دانشگاهیان فراوانی، لحظه های معنوی خود را در جوار گلزار این عزیزان سپری کردند.