استقبال استانداری قم از اجرای طرح عضو هیات علمی دانشگاه گنبدکاووس برای مبارزه با ریزگرد ها

تاریخ ثبت: 1396/02/12 - 04:42 ب.ظ

طرج تحقیقاتی دکتر رضا اکبری عضو هیات علمی دانشگاه گنبدکاووس با عنوان احیای مناطق کویری قم از طریق تراریوم گسترده بیابانی برای رفع مشکل منطقه ای ریزگردها، مورد استقبال مسئولین استان قم قرار گرفت.

دکتر رضا اکبری عضو هیات علمی دانشگاه گنبدکاووس و مجری طرح تحقیقاتی احیای مناطق کویری قم از طریق تراریوم گسترده بیابانی برای رفع مشکل منطقه ای ریزگردها  با ارائه گزارشی از نتایج تحقیقات خود و همکارانش (دکتر محمود نصرالله زاده و مهندس حمیدرضا داسمه) در اولین همایش ملی بحران دریاچه نمک و پدیده گرد و غبار در حوضه مرکزی ایران موفق به کسب عنوان مقاله برتر شد. گفتنی است که این طرح مورد استقبال استاندار و مسئولین استان قم قرار گرفته است و مراحل اولیه جهت اجرای طرح به صورت پایلوت در استان قم در حال بررسی و پیگیری است.