آیین بزرگداشت عارف و شاعر بزرگ ترکمن مختومقلی فراغی

تاریخ ثبت: 1396/02/19 - 11:04 ق.ظ

روز دوشنبه 96/2/19 دانشگاه گنبدکاووس برای چهاردهمین سال متوالی میزبان علاقمندان به فرهنگ و ادب ایرانی و اسلامی در آیین بزرگداشت عارف و شاعر شهیر ترکمن بود.

در این مراسم زیبا و با شکوه که با حضور جمع کثیری از اساتید، دانشجویان، فرهنگ دوستان و علاقمندان به آثار این حکیم فرزانه و با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و تلاش جمعی از دانشجویان و کارکنان علاقمند و همکاری بنیاد مختومقلی فراغی برگزار شد. آقایان دکتر حسین گل چینی رئیس محترم دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین نور محمدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و استاد قجقی مدیرعامل بنیاد مختومقلی فراغی پیرامون نقطه نظرات، جهان بینی و پند ها  وحِکم این عارف نامدار به ایراد سخن پرداختند.

در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از آثار هنری و غذای سنتی ترکمن نیز برگزار شد که مورد بازدید و استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.