درخشش دانشجویان دانشکده های فنی و مهندسی دانشگاه گنبدکاووس در مسابقات برنامه نویسی

تاریخ ثبت: 1396/02/19 - 04:31 ب.ظ

دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی مینودشت در مسابقات برنامه نویسی که با همت موسسه آموزش عالی شرق گلستان، با حضور شرکت کنندگانی از سراسر استان برگزار شد؛ خوش درخشیدند.

پنجشنبه 14 اردیبهشت ماه موسسه آموزش عالی شرق گلستان میزبان 28 نفر از برنامه نویسان از سراسر استان بود که در رقابتی علمی  با مدیریت گروه کامپیوتر به سرپرستی دکتر حسین حقیقت در یک مارتن 4 ساعته شرکت کردند در این مسابقه آقایان امیررضا کفش نوچی از دانشکده فنی  و مهندسی مینودشت، شایان رضی از دانشکده فنی و مهندسی مینودشت و سعید شاکری از دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی  دانشگاه گنبد کاووس به ترتیب حائز مقامهای اول تا سوم شدند.