متن پيام تقدير وتشكر وزير محترم علوم ،تحقيقات وفناوري خطاب به دانشگاهيان كشور به مناسبت حضور پرشور در انتخابات

تاریخ ثبت: 1396/02/31 - 11:28 ق.ظ

استادان فرهيخته

دانشجويان عزيز

وهمكاران گرامي

خداوند بزرگ و بخشنده بخشايشگر را صميمانه وخاضعانه سپاس مي گوييم كه به مدد دستاوردهاي شكوهمند نظام جمهوري اسلامي وحاكميت مردم سالاري ديني در كشور ، هرروز شاهد خلق صحنه هاي بسيار مهم واساسي فرهنگي ،اجتماعي وسياسي در ايران عزيز مان هستيم .

ميدان حضور وخلق حماسه بي نظير دوازدهمين  دوره انتخاب رياست جمهوري وپنجمين دوره انتخابات  اعضاي  شورا هاي  شهر و روستا يكي از بهترين برگ هاي افتخار  ومباهات ملي ماست  كه در آخرين روزهاي ارديبهشت رقم خورد  وباعث  تعالي  وعظمت ايران  در عرصه هاي داخلي  وبين المللي  گرديد.

بي گمان حضور موثر وهوشمندانه دانشگاهيان كشور ، ايفاي نقش بسيار مهم وروشنگرانه در ايجاد نشاط وافزايش مشاركت اجتماعي، سياسي  وتبيين مواضع اصولي  براي مردم شريف  جاي تقدير و امتنان فراوان  دارد. اين حضور وهمراهي متعهدانه وآگاهي بخش ، از حسن اعتماد ملت بزرگ ما به جامعه ارجمند دانشگاهي و استادان فرزانه وهمچنين اميد به آينده  جوانان خويش نشان دارد. مردم هوشمند وخرد ورز ايران اسلامي  در اين انتخابات  اقتدار ملي وعزت  بين المللي جمهوري  اسلامي  ايران عزيز را با تدبير واميد  به درخشش كشور در حوزه هاي علمي ، اقتصادي ، فرهنگي وسياسي  تضمين  كردند.

اين باور قلبي  ماست  كه انتخابات در ايران  نشانه عيني  وعملي  مردم سالاري  ديني  است  وشركت  در اين صحنه هاي غرور آفرين ، حق تعيين  سرنوشت  امروز خود ونسل  هاي  آينده از  طريق راي دادن وانتخابي آگاهانه در عمل  به  استيفاي حقوق  شهر وندي ،شركت  فعال در  انتخابات عمل  به منويات  مقام معظم رهبري هست كه بارها وبارها بر حضور حداكثري  مردم  هميشه در صحنه  ايران  تاكيد فرموده اند و انتخاب عالي ترين  مقام  اجرايي  كشور با پشتوانه ملت ، سبب تقويت برنامه  هاي  دولت  تدبير واميد  خواهد شد .

اينجانب با سپاسگزاري از پيشگاه پروردگار حكيم ومهربان ، لازم مي دانم  ضمن تبريك اين حضوروحماسه ملي  به مردم شريف ايران ، از شما نخبگان وفرهيختگان  صميمانه تشكر و قدر داني نمايم .اميدوارم دولت پر تلاش و رييس محترم جمهوري با بهره مندي  از دانش وتوان  علمي وعملي دانشگاهيان ، زمينه  تحقق خدمت  رساني  برخاسته  از علم وانديشه ، عقلانيت وبرنامه ريزي  را فراهم نمايد.