آگهی مناقصه واگذاری انجام امور خدماتی، پشتیبانی و تنظیف دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1396/03/07 - 02:13 ب.ظ

واگذاری انجام کلیه امور خدماتی، اداری ، پشتیبانی و تنظیف کلیه ساختمان های موجود (ساختمان مرکزی – آزمایشگاه ها – خوابگاه های دولتی – سوله ورزشی – فضای سبز- مسجد و محوطه دانشگاه ) دانشگاه گنبدکاووس می باشد.
  1. موضوع : واگذاری انجام کلیه امور خدماتی، اداری ، پشتیبانی و تنظیف کلیه ساختمان های موجود (ساختمان مرکزی آزمایشگاه ها خوابگاه های دولتی سوله ورزشی فضای سبز- مسجد و محوطه دانشگاه )  دانشگاه گنبد کاووس می باشد.
  2. داشتن رتبه بندی و صلاحیت اداره خدمات و پشتیبانی از وزارت کار و امور اجتماعی در سال1396  الزامی است.
  3. متقاضیان ملزم به رعایت کلیه مقررات کار و تامین اجتماعی و سایر مقررات جاری کشور در خصوص پرداخت دستمزد و هر نوع مزایای مستند به مصوبات شورای عالی کار خواهد بود.
  4. پرداخت کلیه کسورات قانونی از قبیل بیمه و مالیات و ... به عهده پیمانکار می باشد
  5. زمان اجرای قرارداد  از اول  تیرماه  1396 لغایت پایان اسفند 1396 به مدت نه ماه می باشد.
  6. دریافت اسناد (شرایط عمومی و اختصاصی مناقصه)  از روز دوشنبه مورخ 96/03/03از طریق دفتر حقوقی شروع و سپس تحویل پاکات الف- ب و ج  تا ساعت 12 روز شنبه مورخ 96/03/13به دبیرخانه دانشگاه کاووس تعیین می گردد.
  7. دانشگاه در مورد قبول هریک از پیشنهادها مختار است.بنابراین شرکت در مناقصه و ارائه پیشنهاد حقی را برای شرکت کنندگان در بر نخواهد داشت.
  8. پیمانکار بایستی ممنوعیتی در ارتباط با آیین نامه ممنوعیت مداخله کارکنان دولتی مصوب دی ماه 1337 نداشته باشد.
  9. زمان بازگشایی پاکات ظرف سه روز از دریافت اسناد در محل دفتر معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه گنبدکاووس می باشد.

متقاضیان شرکت در مناقصه می توانند جهت اطلاعات بیشتر با دریافت اسناد مناقصه از کم و کیف آن مطلع گردند