برگزاری ششمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1396/04/14 - 03:50 ب.ظ

برگزاری ششمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه گنبدکاووس با حضور بیش از 100 نفر از اساتید و اعضاء هیات علمی این دانشگاه در حال برگزاری است. در مراسم افتتاحیه این دوره که روزه دوشنبه مورخه 12 تیر ماه  با حضور حجت الاسلام والمسلمین ساداتی نژاد رئیس محترم مرکزهم اندیشی اساتید دانشگاههای سراسر کشور، حجت الاسلام والمسلمین مازندرانی مسئول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای استان، حجت الاسلام والمسلمین نورمحمدی مسئول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه گنبدکاووس و رئیس محترم دانشکاه برگزار شد.

دکتر گل چینی رئیس دانشگاه گنبدکاووس ضمن عرض خیر مقدم خدمت اساتید و میهمانان، برلزوم تشکیل جلسات و دوره های این چنین که بر غناء فکری اساتید و به طبع آن دانشجویان می افزاید تاکید کرد.

در خلال  این مراسم از زحمات جناب آقای دکتر اکبر فخیره دبیر محترم هم اندیشی اساتید دانشگاه گنبدکاووس قدردانی شد.

این دوره  به مدت 32 ساعت  با  دو عنوان معرفت شناسی ( جریان شناسی، روشنفکری دینی در ایران معاصر) با تدریس جناب آقای دکتر عبدالرسول مشکات عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان و اندیشه سیاسی ( مباحث سیاست خارجی) با تدریس حجت الاسلام  والمسلمین ساداتی نژاد رئیس محترم مرکز هم اندیشی اساتید  در دانشگاههای سراسر کشور برگزار می گردد و تا روز پنجشنبه 96/4/15 ادامه خواهد داشت.

گفتنی است که از برنامه های جانبی این دوره دیدار با امام جمعه محترم شهرستان، حجت الاسلام والمسلمین ترابی  و خانواده  معزز شهدا بود.