هشتمین نشست مدیران فرهنگی دانشگاههای منطقه ۲ در دانشگاه گنبد کاووس برگزارشد.

تاریخ ثبت: 1396/09/30 - 02:41 ب.ظ

هشتمین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای منطقه ۲ کشور با حضور مدیر کل محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف در دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد.

در این نشست دو روزه که از صبح روز چهارشنبه ۲۹ آذر با سخنان رئیس دانشگاه گنبد کاووس شروع به کار کرده بود، مدیران فرهنگی دانشگاههای منطقه ۲ در خصوص برنامه ها و مسائل فرهنگی دانشگاهها به تبادل نظر پرداختند.
در حاشیه این نشست با همت معاونت محترم  فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گنبد کاووس و همکاری دبیرخانه منطقه ۲ ، مدیران فرهنگی دانشگاههای سه استان شمالی کشور از 4 نشست با موضوعات تخصصی و یک کارگاه آموزشی با عنوان خوابگاههای دانشجویی؛ بازنمایی و سیاستگزاری فرهنگی بهره بردند.
زیارت امامزاده یحیی بن زید بن علی بن امام حسین (ع)، گلزار شهدای گمنام دانشگاه گنبدکاووس، افتتاح نمایشگاه آسیب های اجتماعی و بازدید از برج تاریخی قابوس که به عنوان بلندترین برج آجری دنیا بیش از  هزار سال قدمت دارد و سایر مراکز  دیدنی شرق استان گلستان از سایر برنامه های فرهنگی در حاشیه این نشست بود.