اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسری کاردانی وکارشناسی پیوسته دانشگاه گنبدکاووس(نیمسال دوم سال تحصیلی 97-1396)

تاریخ ثبت: 1396/11/05 - 10:15 ق.ظ

به اطلاع پذیرفته شدگان محترم می رساند ثبت نام در دو مرحله غیر حضوری(اینترنتی) و حضوری انجام می گیرد. مرحله اول : ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) از روز پنجشنبه مورخ 1396/11/05 لغایت شنبه 1396/11/07 می باشد که برای کلیه پذیرفته شدگان براساس فایل راهنما با مراجعه به آدرس erp.gonbad.ac.ir امکان پذیر می باشد.(تذکر مهم: اجباری برای کلیه پذیرفته شدگان )

مرحله اول : ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی)  از روز پنجشنبه مورخ 1396/11/05  لغایت  شنبه  1396/11/07 می باشد که برای کلیه پذیرفته شدگان براساس فایل راهنما  با مراجعه به آدرس erp.gonbad.ac.ir امکان پذیر می باشد.(تذکر مهم: اجباری برای کلیه پذیرفته شدگان )

• نکات وموارد مهم در مرحله اول ( ثبت نام غیر حضوری):

تکمیل دقیق اطلاعات خواسته شده و بارگزاری اسکن مدارک براساس راهنمایی ثبت نام غیرحضوری (دانلود فایل راهنما)

*تهیه اسکن مدارک زیر  برای ثبت نام  غیر حضوری الزامی است، لطفاً قبل از شروع فرآیند نسبت به تهیه آنها اقدام نمائید.

1- یک قطعه عکس پذیرفته شده زمینه سفید(تهیه شده در سال جاری)
2- اصل شناسنامه ( تمامی صفحات)
تبصره : پذیرفته شدگان اتباع خارجی می توانند اسکن گذرنامه دارای حداقل 6 ماه  اعتبار و یا کارت تردد  خود را یجای بند 2 بارگزاری
3- اصل کارت ملی ( پشت و رو)
تبصره : پذیرفته شدگان اتباع خارجی می توانند اسکن گذرنامه دارای حداقل 6 ماه  اعتبار و یا کارت تردد  خود را یجای بند 3  بارگزاری
4- اصل گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی و یا اصل گواهی موقت دوره پیش دانشگاهی
تبصره : پذیرفته شدگانی قبلا در مقطع کاردانی و یا کارشناسی پیوسته فارغ التحصیل گردیده اند می توانند اسکن اصل گواهی پایان دوره کاردانی و یا اصل کارشناسی پیوسته خود را بجای بند 4 بارگزاری نمایند.
5- اصل گواهی پایان دوره متوسطه و یا اصل گواهی موقت دوره متوسطه
6- اصل کارنامه سه ساله دوره متوسطه ( کارنامه کامپیوتری) با درج عنوان فارغ التحصیل در کارنامه
7- اصل کارنامه پیش دانشگاهی با درج عنوان فارغ التحصیل در کارنامه
8- رسید تاییدیه تحصیلی مقطع پیش دانشگاهی
تذکر: لازم است پذیرفته شده گرامی قبل از انجام ثبت نام اینترنتی نسبت به تهیه رسید تاییدیه تحصیلی مقطع پیش دانشگاهی خود صرفاً از طریق مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت اقدام نماید. ( آدرس دانشگاه گنبدکاووس: گلستان-گنبدکاووس- بلوار بصیرت- دانشگاه گنبدکاووس- صندوق پستی 163)
9- تاییدیه پایش سلامت جسم و روان  با مراجعه به لینک های زیر:
سلامت جسم:        https://portal.saorg.ir/physicalhealth
سلامت روان:        https://portal.saorg.ir/mentalhealth

مرحله دوم : ثبت نام حضوری از روز یکشنبه مورخ 1396/11/08  لغایت  سه شنبه  1396/11/10  صرفاً از پذیرفته شدگانی که موفق به دریافت تاییدیه نهائی ثبت نام غیرحضوری مطابق تصویر 41 فایل راهنمای ثبت نام غیر حضوری شده اند امکان پذیر خواهد بود.
*در هنگام ثبت نام حضوری همراه داشتن  مدارک زیر  الزامی می باشد.
1-  فرم چاپ گرفته شده ثبت نام ورودی های جدید ( تصویر شماره 38 راهنما ثبت نام غیر حضوری)
2- فرم تاییدیه ثبت نام نهائی ( تصویر شماره 41 راهنما ثبت نام غیر حضوری)
3- اصل گواهی دوره پیش دانشگاهی و یا گواهی موقت دوره پیش دانشگاهی و یک سری رونوشت آن ( آقایان دو سری)
4- اصل گواهی دوره متوسطه و یا گواهی موقت دوره متوسطه و یک سری رونوشت آن( آقایان دو سری)