نشست صمیمی اساتید مشاور و دبیران انجمن های علمی دانشجویان با رئیس و معاون دانشگاه

تاریخ ثبت: 1396/12/09 - 04:53 ب.ظ

اساتید مشاور و دبیران انجمن های علمی دانشجویان در نشستی صمیمی با رئیس و معاون دانشجویی ،فرهنگی دانشگاه گنبدکاووس به بیان دغدغه‌های خود پرداختند.

در ابتدای این نشست دکتر گل چینی ضمن خوش آمد گویی به اساتید و دانشجویان گفت: با توجه به رشد و پیشرفت برق آسای علم در جهان امروز، انجمن های علمی میتوانند در رشد و شکوفایی شخصیتی و علمی دانشجویان نقش به سزائی داشته باشند.

رئیس دانشگاه گنبدکاووس انجمن های علمی  را  مکانی  بسیار مناسب برای تبادل اطلاعات علمی دانستند و از دانشجویان خواستند به سمت و سوی نهادینه نمودن آموخته ها در خود باشند.  در این نشست  صمیمی که بیش از دو ساعت  به طول انجامید  اساتید مشاور و دبیران انجمن های علمی ضمن ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های خود، به بیان برخی مشکلات و کاستی های موجود برای فعالیت در این مراکز پرداختند. که مورد توجه رئیس دانشگاه قرار گرفت و ایشان ضمن ارائه راهکار برای برخی از این  مسائل، دستورات لازم برای پیگیری سایر موارد را صادر نمودند.