برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید مشاور انجمن های علمی با معاونت دانشجویی و فرهنگی در خصوص مرحله دانشگاهی جشنواره حرکت

تاریخ ثبت: 1397/01/29 - 04:43 ب.ظ

نشست هم اندیشی اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه با حضور دکتر اکبر فخیره معاونت دانشجویی و فرهنگی روز چهارشنبه 29 فروردین در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.

اولین نشست هم اندیشی اساتید مشاور انجمن های علمی – دانشجویی  دانشگاه  29 فروردین ماه در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی و با حضور معاون  دانشجویی و فرهنگی، مدیر فرهنگی و 10 نفر از اساتید مشاور این انجمن ها تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه دکتر فخیره، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن خوشامدگویی به حاضران در خصوص یازدهمین مرحله جشنواره حرکت و برنامه های پیش رو و حمایت از انجمن های علمی- دانشجویی برتر به  ایراد سخنرانی پرداختند.
در ادامه این نشست هریک از اساتید مشاور انجمن های علمی  به بیان دیدگاه های خود در خصوص برنامه های انجمن های علمی در سال ۹۷ پرداختند. نحوه حمایت از برنامه ها، پرهیز از موازی کاری در انجمنها و حمایت از انجمن های علمی در جهت برگزاری جشنواره حرکت از جمله مسائلی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.