نشست بصیرتی، فرهنگی و علمی اساتید بسیجی دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1397/02/01 - 10:19 ق.ظ

اساتید بسیجی دانشگاه گنبدکاووس در اردوی یک روزه علمی، فرهنگی و بصیرتی، در نشست حلقه های صالحین با موضوع بررسی ظرفیت ها و آسیب های اقلیمی در شهرستان گنبدکاووس و نقش آفرینی اساتید بسیجی در جهت رفع یا کاهش آسیب ها شرکت کردند.

اساتید بسیجی دانشگاه گنبدکاووس در اردوی یک روزه علمی، بصیرتی  در نشست حلقه های صالحین با موضوع بررسی ظرفیت ها و آسیب های اقلیمی در شهرستان گنبدکاووس و نقش آفرینی اساتید بسیجی در جهت رفع یا کاهش آسیب ها شرکت کردند.

نشست فصلی روشنگری و گفتمان سازی بسیج اساتید دانشگاه در قالب حلقه های صالحین و حلقه های علمی  با موضوع بررسی ظرفیت ها و آسیب های اقلیمی در شهرستان گنبدکاووس و نقش آفرینی اساتید بسیجی در جهت رفع یا کاهش آسیب ها،  گفتمان و نشست در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر شعار سال (حمایت از کالای ایرانی)، برگزاری مسابقات ورزشی ( دوساحلی و پرتاب دارت) از جمله برنامه های این اردوی یک روزه بود.