جشن میلاد منجی عالم بشیریت حضرت مهدی صاحب الزمان (عج) در دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد.

تاریخ ثبت: 1397/02/11 - 11:44 ق.ظ

همزمان با فرارسیدن سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت، حضرت قائم آل محمد(عج)، مراسم جشن باشکوهی دوشنبه 97/2/10 در جوار مسجد پیامبر اعظم (ص)دانشگاه برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت، حضرت قائم آل محمد(عج)، مراسم جشن باشکوهی دوشنبه 97/2/10 توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت دانشجویی و فرهنگی، هیئت دانشجویی خادم الزهرا (س) و کانون مهدویت، با حضور دکتر حسین گلچینی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین نورمحمدی، مسئول دفتر نهاد رهبری، دکتر اکبر فخیره، معاون دانشجویی و فرهنگی در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه  برگزار شد.

در این مراسم باشکوه که حدود 3 ساعت به طول انجامید استقبال بسیار خوب دانشجویان، کارمندان و اساتید شور و هیجان خاصی را به جشن  اضافه نمود. سخنرانی، مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت، برنامه نورافشانی،اجرای تئاتر با موضوع شهدای مدافع حرم، مسابقات متنوع، اجرای گروه تواشیح و اهدای جوایز به نفرات برترمسابقات برنامه های بودند که در این مراسم اجرا با شکوه و اجرا گردید.