برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1397/02/18 - 10:56 ق.ظ

چهارمین جشنواره بازی های بومی و محلی دانشگاه گنبدکاووس با شرکت بیش از200 نفر دانشجو، از قومیت های مختلف درمحل سالن ورزشی وحدت دانشگاه برگزار شد.

دراین جشنواره فرهنگی و ورزشی یک روزه  دانشجویان شرکت کننده که از اقوام مختلف ایران اسلامی بودند، در بازی هایی چون طناب کشی، رماز یا کپگ، خوسو یا هفت سنگ، شلاق بازی، چیملی پا، چشم بندک، گرگ و خرگوش، قوشاق آته، بگیر بگیر، ادا بازی و فوت بازی به رقابت پرداختند.
 این جشنواره با هدف ایجاد فضای مفرح و شاد برای دانشجویان و نیز توجه به بازی های بومی و محلی اقوام مختلف برگزار شد.

شرکت کنندگان در این جشنواره درقالب سه گروه دسته بندی شدند و هر گروه پنج تا 6 بازی بومی و محلی را انجام دادند و در پایان با رای و نظر تماشاگران بهترین بازی ها انتخاب و به اجرا کنندگان آن هدایایی اهدا گردید.

در حاشیه این جشنواره ورزشکارانی از رشته های ژیمناستیک و نینجوتسو به اجرای حرکات زیبای رزمی و نمایشی پرداختند.