درخشش دانشجویان دانشگاه گنبدکاووس در بیست و سومین دوره المپیاد غیر متمرکز منطقه 2 کشور

تاریخ ثبت: 1397/03/07 - 12:48 ب.ظ

تیم اعزامی دانشگاه گنبدکاووس، در بیست و سومین دوره المپیاد غیر متمرکز منطقه 2 کشور موفق به کسب 4 سهمیه حضور در مرحله نهایی بیست و سومین دوره المپیاد علمی و دانشجویی کشور گردید.

دانشجویان دانشگاه گنبدکاووس  با درخشش در بیست و سومین دوره المپیاد غیر متمرکز منطقه 2 کشور موفق به کسب 4 سهمیه حضور در مرحله نهایی این دوره از مسابقات علمی و دانشجویی کشور شدند. فاطمه آتش پنجه، انیس رخشانی گرمابسفلی و ماهم ناظری قوجق در رشته زبان و ادبیات فارسی  و فاطمه منصوریان در رشته آمار و کاربردها اعضاء این تیم دانشجویی هستند که موفق به کسب مجوز  حضور در مرحله نهای این مسابقات شده اند. روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک به این عزیزان آرزومند موفقیت­های بیشتر آنان در عرصه علم و دانش می باشد.