اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه گنبدکاووس(سال تحصیلی 98-1397)

تاریخ ثبت: 1397/06/13 - 06:11 ب.ظ

ضمن تبریک قبولی و آرزوی موفقیت، به اطلاع میرساند مراحل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد ناپیوسته شامل دو مرحله به شرح زیر می باشد:

مرحله اول: ثبت نام  غیر حضوری (اینترنتی ) :روز سه شنبه لغایت  پنجشنبه  مورخ  13 الی 15 /1397/06 ، که برای کلیه پذیرفته شدگان بر اساس فایل راهنمای ثبت نام غیر حضوری الزامی می‌باشد

مرحله دوم:   ثبت نام حضوری: روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه    17 ، 18 و 19 /1397/06

* نکات وموارد مهم در مرحله اول ( ثبت نام اینترنتی):

*    تهیه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام  غیر حضوری شامل:

1. اسکن یک قطعه عکس  4*3 ) تهیه شده در سال جاری)
  2. اسکن شناسنامه ( تمامی صفحات)
  3. اسکن کارت ملی ( پشت و رو)
  4. اسکن اصل گواهی پایان دوره کارشناسی و یا گواهی موقت پایان دوره کارشناسی

تذکر 4-1: آقایان مشمول خدمت مقدس سرباز در صورت نداشتن گواهی پایان دوره کارشناسی می توانند اسکن  نامه لغو معافیت تحصیلی دوره کارشناسی با قید معدل و تاریخ فراغت را بارگزاری نمایند.

تذکر 4-2: پذیرفته شدگانی که دانشجو سال آخر بوده اند  و گواهی پایان دوره کارشناسی خود را دریافت ننموده اند لازم است بجای گواهی کارشناسی ، اسکن فرم معدل ( فرم مذکور بصورت PDF    بر روی پورتال سازمان سنجش در انتهای اطلاعیه  پذیرفته شدگان نهائی  قرار دارد ) که به تایید رسمی دانشگاه مقطع کارشناسی رسیده باشد را ارائه نمایند.

تذکر 4-3: پذیرفته شدگانی که در زمان آزمون کارشناسی ارشد دانشجو سال آخر بوده اند لازم است اسکن فرم  معدل واحد های گذرانده (فرم معدل مندرج در صفحه 40 دفترچه شماره 1 رهنمای ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد)  که در زمان ثبت نام آزمون به استناد آن در سایت سازمان سنجش معدل خود را ثبت نموده اند و به تایید رسمی دانشگاه مقطع کارشناسی رسیده است  را اسکن  و علاوه برگواهی پایان دوره کارشناسی ، در قسمت مربوط به اصل گواهی کارشناسی بارگزاری نمایند.

1. اسکن گواهی دوره کاردانی با قید معدل برای ویژه فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته