برگزاری نشست مشترک اعضای هیات علمی دانشگاه با هیات رئیسه

تاریخ ثبت: 1397/06/26 - 03:41 ب.ظ

اعضای هیات علمی دانشگاه در نشست مشترک با حضور سرپرست محترم دانشگاه و اعضای هیات رئیسه به بیان نقطه نظرات خود در زمینه های آموزشی و پژوهشی پرداختند.

نشست  مشترک بین اعضای محترم هیات علمی دانشگاه و هیات رئیسه با  حضور دکتر طهماسبی، سرپرست محترم دانشگاه  و معاونین ایشان ، با هدف ارتقاء سطح آموزشی، پژوهشی و پیگیری مسائل و مشکلات این قشر علمی دانشگاه و نیز ارائه نقطه نظرات اعضای هیات علمی در زمینه های مختلف اعم از:آموزشی و پژوهشی، علمی، فرهنگی، رفاهی و ... امروز 25شهریور ماه در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر طهماسبی  سرپرست محترم دانشگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام ماه محرم، با اشاره به این موضوع، که سیاست های کلی وزارت علوم در جهت کیفی سازی فعالیت های آموزشی و پژوهشی و حل مشکلات اساسی کشور از جمله بیکاری و اشتغال است؛ از اعضای هیات علمی دانشگاه خواست از ظرفیت های علمی و آموزشی ویژه ای که در دانشگاه وجود دارد غافل نشوند و در جهت تربیت دانشجویان با کیفیت  و تشویق آنان به کارآفرینی و نیز با انجام طرح های پژوهشی در جهت حل مشکلات اساسی کشور و منطقه  گام بردارند.

سرپرست دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خودگفت: دانشگاه مشکلاتی هم دارد که شما عزیزان از آن آگاهید، اما می‌بایست با درک شرایط و همیاری با یکدیگر، فرصت‌ها را شناسایی کنیم و در جهت بهتر ساختن شرایط و حل مشکلات دانشگاه حرکت کنیم؛ ودر این راه باید از ظرفیت‌ها بهره برده و اعتبار دانشگاه را بالا ببریم؛ زیرا وجود این اعتبار بسیار کارگشا و ضروری است و می تواند در حل مشکلات، یاریمان کند.

سپس اعضای هیات علمی دانشگاه نیز با اشاره به پیشرفت ها و توسعه همه جانبه شکل گرفته در دانشگاه، ضمن بیان درخواست ها، مشکلات و نیازهای اساسی خود، آمادگی خود را در جهت همکاری و ارائه پیشنهادات در بخش های تخصصی  به جهت افزایش عملکرد در موضوعات آموزشی و پژوهشی اعلام کردند و افزودند: این کار علاوه بر کاهش هزینه ها، تجربه عینی و عملی خوبی برای دانشجویان خواهد بود.

در این دیدار اعضای هیات علمی موضوعاتی نظیر، استفاده بهینه از امکانات و تجهیزات دانشگاه در کنار تجربه اساتید در زمینه های علمی و پژوهشی ، جذب سرمایه در زمینه تبدیل علم به ثروت و تشکیل شرکت های دانش بنیان با همکاری هر چه بیشتر دانشگاه و اعضای هیات علمی، تجهیز و توسعه فضای فیزیکی وآزمایشگاهی به عنوان یک نیاز اولیه، پیگیری مسائل و مشکلات صنفی و رفاهی همکاران و افزایش ارتباط موثر بین مدیران و اعضای هیات علمی را، در جهت توسعه دانشگاه مطرح نمودند.