دیدار سرپرست دانشگاه با معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1397/07/23 - 02:36 ب.ظ

دکتر طهماسبی، سرپرست دانشگاه با جناب آقای مهندس کریمی، معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس دیدار کرد.

در این دیدار فرماندار ویژه شهرستان ضمن تبریک انتصاب دکتر طهماسبی به عنوان سرپرست دانشگاه گنبدکاووس و آرزوی موفقیت برای ایشان، به ظرفیت های بالای شهرستان گنبدکاووس در حوزه های مختلف  پرداختند.

ایشان با بیان جایگاه ویژه دانشگاه گنبدکاووس گفت: دانشگاه باید  در معادلات کلی شهرستان و استان تاثیر گذار باشد. فرماندار ویژه شهرستان توجه به شایسته سالاری را رویکرد مناسب برای عزل و نصب های دانشگاه برشمرد و اعلام نمود ساختارها باید  به گونه ای باشد تا حقی از کسی تضییع نشود.

در ادامه دکتر طهماسبی ضمن تشکر از حسن نظر فرماندار محترم، بر لزوم تعامل با دستگاههای اجرایی شهرستان تاکید نمود و بیان داشت آماده ایم با تمام توان در خدمت رشد و اعتلای شهر باشیم.