همایش پیاده‌روی در دانشگاه گنبدکاووس به مناسبت هفته تربیت بدنی

تاریخ ثبت: 1397/07/30 - 05:02 ب.ظ

همزمان با 26 مهر "روز تربیت بدنی و ورزش" همایش پیاده روی با حضور اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان با هدف ارتقاء سطح سلامتی و نشاط اجتماعی در میان دانشگاهیان برگزارگردید.

دکتر قزلسفلو مدیریت تربیت بدنی دانشگاه ترویج ورزش‌های همگانی و ایجاد شور و نشاط میان دانشگاهیان را از مهمترین اهداف این برنامه‌ برشمرد. همچنین با توجه به مصادف بودن همایش پیاده روی با روز ملی پارا المپیک از سرکار خانم زهرا دانایی طوس بازیکن گنبدی تیم ملی والیبال نشسته ایران تقدیر و تشکر به عمل آمد.

ضمناً قابل ذکراست به مناسبت هفته تربیت بدنی برنامه های متنوعی از قبیل برگزاری مسابقات ورزشی در سطح اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان، برگزاری انتخابات انجمن علمی علوم ورزشی و برگزاری کارگاه دانش افزایی مربیان فوتسال کشور با همکاری هیات فوتبال شهرستان گنبدکاووس  در دانشگاه برگزار گردید.