برگزاری مراسم گرامیداشت هفته وحدت در دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1397/09/05 - 06:18 ب.ظ

همزمان با شب ولادت پیامبر اکرم (ص) مراسم جشن و مولودی خوانی با حضور ریاست و معاونین دانشگاه، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه محترم نگین شهر، اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان در مسجد پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

دانشگاه گنبدکاووس به مناسبت هفته وحدت و همچنین میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع)، اقدام به برگزاری برنامه‌های مختلف نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در شب 12 ربیع الاول مصادف با میلاد سراسر نور پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) با حضور مسئولین دانشگاهی، و شهرستانی مراسم محفل انس با قرآن،  با دعوت از قاریان، حافظان و گروه تواشیح  و اجرای برنامه های متنوع برگزار گردید.

از دیگر برنامه های اجرا شده دانشگاه گنبدکاووس در هفته وحدت، می توان به بازدید مسئولین دانشگاه از مدرسه دارالقران امام شاطبی، دیدار با امام جمعه محترم اهل تسنن نگین شهر و حضور در  جمع محصلین حوزه علمیه این شهر  اشاره نمود.