برگزاری مراسم تجلیل از فرزندان ممتاز اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه

تاریخ ثبت: 1397/09/11 - 03:03 ب.ظ

جشن تجلیل از دانش آموزان ممتاز اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه روز پنچ شنبه مورخ 97/9/8 برگزار گردید.

در این مراسم دکتر طهماسبی، رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان بیان داشت: از والدین دانش آموزان که با کوشش و تلاش خود حامی فرزندان خود در دوران تحصیل بوده و زمینه رشد و موفقیت آنها را فراهم کرده اند تشکر نموده که این تلاش ها برای فرزندان به نوعی سرمایه گذاری در مسیر موفقیت فرزندانتان می باشد. وی همچنین برگزاری این مراسم را در تشویق دانش آموزان برای کسب موفقیت های تحصیلی بیشتر موثر دانسته و در پایان برای دانش آموزان و خانواده های آنان آرزوی توفیق کرد. اجرای برنامه های هنری توسط گروه هنری محراب وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزاری مسابقه، پخش کلیپ و اهدای جوایز از دیگر بخش های این برنامه شاد و متنوع بود که مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفت.