بازدید شهردار و رئیس شورای شهر از دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1397/09/12 - 11:42 ق.ظ

مهندس طعنه گنبدی شهردار گنبدکاووس به همراه جمعی از اعضای شورای شهر از پروژه های عمرانی دانشگاه گنبد کاووس بازدید کرد. مهندس طعنه با بیان این موضوع که شهرداری تمام توان خود در کنار دانشگاه خواهد بود، بر نقش دانشگاه در توسعه شهر تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبدکاووس، دراین بازدید فعالیت های عمرانی صورت گرفته تشریح و در ادامه مقرر شد تفاهم نامه ای مابین شهرداری و دانشگاه گنبد کاووس جهت همکاری های دو جانبه منعقد شود.
دکتر طهماسبی رییس دانشگاه گنبد ضمن بیان برخی از مشکلات و مسایل دانشگاه، اجرای پروژه امتداد بلوار بصیرت تا کمربندی شرقی را به عنوان یکی از مهمترین خواسته های دانشگاه در جهت کاهش خطرات جاده ای مطرح نمودند. گفتنی است شهردار و اعضای شورای شهر دراین بازدید در خصوص احداث میدان در ورودی دانشگاه، اجرای طرح تفکیک زباله و مشارکت در آسفالت خیابان منتهی به ساختمان علوم پایه قول مساعد دادند .