فراخوان ثبت‌نام نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌‎بازار استان گلستان

تاریخ ثبت: 1397/09/12 - 05:02 ب.ظ

نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار استان گلستان از تاریخ 24 لغایت 28 آذرماه سال‌جاری در محل پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار مي‌گردد.

ه گزارش روابط عمومي، اين نمايشگاه فرصت مناسبی را در اختیار دانشگاه‌ها و دستگاه‌های دولتی و بخش‌های خصوصی، بنگاه‌های دارای واحدR&D، تولیدکنندگان، صنعتگران، تجار، بانک‌ها، دانشگاهیان، دانش‌آموزان، خانواده‌ها و شرکت‌های خدمات‌دهنده تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی و فناوری قرار خواهد داد تا ضمن ارائه آخرین دستاوردهای علمی و فناوری خود، با محصولات فناورانه سایر مراکز نیز آشنا و باعث ارتقاء توان داخلی و نیز بازاریابی محصولات تولیدی فناورانه و جذب سرمایه‌گذار گردند.

متقاضيان مي‌توانند در صورت داشتن محصولات فناورانه و پژوهش‌های کاربردی جدید، حداکثر تا تاریخ 17 آذرماه نسبت به ثبت‌نام الکترونیکی و تکمیل و ارسال فرم‌های مربوطه که در ذيل  قرار داده شده است اقدام نموده و متراژ غرفه خود را بر اساس نیازمندی و با احتساب هزینه هر مترمربع ۵۰ هزار تومان برای دستگاه‌های اجرایی و ۷۰ هزار تومان برای دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی اعلام فرمایند.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اختصاص غرفه‌های نمایشگاه می‌توانند با شماره تلفن 7-01734534002 داخلی۱۰۷(آقای مهندس سعیدی) تماس حاصل فرمایند؛ همچنین آدرس ایمیل golestanpark@gmail.com نیز آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی شما می‌باشد.