برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو

تاریخ ثبت: 1397/09/17 - 06:11 ب.ظ

مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور دکترطهماسبی، رئیس دانشگاه، معاونین و جمع زیادی از دانشجویان در روز چهارشنبه 14 آذر ماه در محل سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر طهماسبی، رئیس دانشگاه با عرض خیر مقدم به  میهمانان و حاضرین در مراسم گفت: پیشاپیش روز دانشجو را تبریک میگویم و یاد و خاطره سه دانشجوی شهیدِ راه مبارزه با استکبار که در پیشاپیش این حرکت دانشجویی قرار دارند که موجب هویت یابی جنبش  و شتاب در حرکت آن شدند را گرامی میدارم. ایشان با بیان برنامه های پیش رو و اقدامات انجام گرفته، رویکرد کلی برنامه‌ها را تلاش در راستای حفظ کرامت و منزلت دانشجو بیان نمودند. ایشان افزودند: دانشجو باید مطالبه گر بوده و مطالبات خود را به صورت منصفانه بیان نمایید و مسئولان نیز صادقانه پاسخگو باشند.
شایان ذکر است در این مراسم از دانشجویان برگزیده در بخش های علمی و پژوهشی تجليل به عمل آمد.
اجرای برنامه های هنری توسط گروه هنری محراب وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزاری مسابقه، پخش موسیقی سنتی، پاپ و اهدای جوایز از دیگر بخش های این برنامه شاد و متنوع بود که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.