سومین دوره مسابقات برنامه‌نویسی دانشگاه گنبد کاووس (ACM)

تاریخ ثبت: 1397/09/20 - 02:08 ب.ظ

سومین دوره مسابقات برنامه نویسی ACM دانشگاه گنبد کاووس روز پنجشنبه در دانشکده فنی و مهندسی مینودشت برگزار گردید.

سومین دوره مسابقات  برنامه نویسی ACM دانشگاه گنبد کاووس روز پنجشنبه در دانشکده فنی و مهندسی مینودشت برگزار گردید. در این دوره از مسابقات تیم هایی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه صنعتی شریف ، علم و فناوری مازندران، دانشگاه گلستان، دانشکده فنی و مهندسی علی آباد، موسسه آموزش عالی شرق گلستان ، دانشگاه آزاد مینودشت و دانشگاه گنبد کاووس شرکت داشتند.  در پایان سومین دوره مسابقات برنامه نویسی ACM شمال کشور  تیم های الف و ب دانشگاه امیرکبیر تهران به ترتیب توانستند مقام اول و دوم و تیم مشترک دانشگاه صنعتی شریف و  علوم و فناوری مازندران (بهشهر) مقام سوم را کسب کنند. شایان ذکر است در پایان مسابقات به برندگان جوایز نفیسی اهداء شد.