حضور فعال دانشگاه گنبد کاووس در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فن آوری و فن بازار استان گلستان

تاریخ ثبت: 1397/09/27 - 07:12 ب.ظ

در این نمایشگاه که به مناسبت هفته پژوهش از تاریخ 24 لغایت 28 آذر در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می شود، دانشگاه گنبد کاووس با ارائه دستاوردهای پژوهشی و فن آورانه همکاران محترم دانشگاهی حضور فعال و چشمگیری داشته است. شایان ذکر است که تعدادی از محصولات فن آورانه همکاران دانشگاهی از جمله "رقم جدید برنج زودرس و سازگار با آبیاری کم"، "تامين رطوبت گياهان آپارتماني به روش سيستم كنترل هوشمند غيرفعال"، "موتور هیسترزیس نوع تخت دوطرفه" و "تستر زیتون" در روز افتتاحیه نمایشگاه با حضور استاندار و ریاست پارک علم و فن آوری گلستان رونمایی شدند. دکتر طهماسبی ریاست دانشگاه گنبد در حاشیه این نمایشگاه در نشست صمیمی با ریاست پارک علم و فناوری گلستان و روسای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و دانشگاه گلستان، از اعلام آمادگی دانشگاه گنبد کاووس برای همکاری بیش از پیش با مجموعه پارک علم و فناوری و دانشگاه های استان در جهت رشد و تعالی استان در حوزه فناوری خبر دادند.