انتصاب سرکار خانم دکتر خدیجه آقایی به عنوان سرپرست دانشکده علوم انسانی آزادشهر( ویژه خواهران)

تاریخ ثبت: 1397/11/09 - 03:55 ب.ظ

دکتر طهماسبی، رئیس دانشگاه گنبدکاووس، طی حکمی سرکار خانم دکتر خدیجه آقایی را به عنوان سرپرست دانشکده علوم انسانی آزادشهر( ویژه خواهران) منصوب و از زحمات جناب آقای دکتر سید مرتضی موسوی نوکنده در زمان تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر کردند.

متن حکم انتصاب سرکار خانم دکتر آقایی به شرح ذیل می باشد:

سرکار خانم دکتر خدیجه آقایی

سلام علیکم

با احترام؛ نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشکده علوم انسانی(ویژه خواهران) آزادشهر  منصوب می شوید. از جنابعالی انتظار دارد که با هماهنگی و براساس اهداف و سیاست‌های دانشگاه و بهره‌مندی از تجربیات مفید اساتید و کارشناسان محترم و همفکری با سایر مسئولان دانشگاه، گام‌های مؤثری در جهت اعتلای دانشگاه و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و تحقق سیاست‌های نظام آموزش عالی کشور بردارید. توفیق روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

در نامه تقدیر از جناب آقای دکتر موسوی آمده است:
جناب آقای دکتر سید مرتضی موسوی نوکنده

سلام علیکم

با احترام، بدینوسیله از تلاش‌ها و خدمات ارزنده جنابعالی در دوره تصدی  سرپرستی دانشکده علوم انسانی(ویژه خواهران) آزادشهر تقدیر نموده، ضمن درخواست پاداش و جزای خیر از خداوند بزرگ، مزید توفیقات شما را در خدمت به توسعه و تعالی دانشگاه و پیشبرد اهداف نظام آموزش عالی استدعا دارم.