به مناسبت دهه مبارک فجر، مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه با حضور جمعی از دانشگاهیان غبارروبی و عطرافشانی شد.

تاریخ ثبت: 1397/11/21 - 08:24 ق.ظ

به مناسبت ایام ... دهه مبارک فجر، مراسم غبارروبی و گلباران مزار شهدای گمنام با حضور رئیس دانشگاه گنبد کاووس به همراه مسئولان، اساتید، کارکنان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه در این آیین، با درود به ارواح طیبه شهیدان و امام شهیدان حضرت امام خمینی (ره) و گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام دهه مبارک فجر زنده نگهداشتن یاد شهدا و تازه کردن دیدار را یکی از بهترین اعمال دانست، چرا که شهدا همیشه زنده اند و بر گفتار و کردار ما در زمینه نحوه حفظ آثار و دست آوردهایشان نظارت می کنند. در ادامه مسئولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان با نثار گل، غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.