آمادگی دانشگاه گنبدکاووس درخصوص کمک رسانی به مردم سیل زده استان

تاریخ ثبت: 1398/01/07 - 12:15 ق.ظ

در این راستا، با هماهنگی های به عمل آمده، مهمانسرا و خوابگاههای دانشجویی جهت ساماندهی و اسکان موقت سیل زدگان و همچنین اسکان نیروهای جهادی که به جهت کمک رسانی به مناطق سیل زده شهرستان گنبد کاووس اعزام شده بودند اقدام لازم به عمل آمد.

طبق اعلام رییس کل دادگستری استان گلستان، جامعه دانشگاهی،  هم استانی ها و هموطنان گرامی برای کمک رسانی به مردم حادثه دیده از سیلاب اخیر، کمک های خویش را فقط به شماره حساب کمیته امداد امام خمینی(ره) نزد بانک ملی (۰۱۱۱۸۰۴۶۹۹۰۰۸) شماره کارت (۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۰۰۰) و  به شماره حساب جمعیت هلال احمر (۹۹۹۹۹) واریز نمایند.

«مَنْ مَشَى فِی حَاجَةٍ لِأَخِیهِ الْمُسْلِمِ حَتَّى یُتِمَّهَا أَثْبَتَ اللَّهُ قَدَمَیْهِ یَوْمَ تَزِلُّ الْأَقْدَامُ ؛کسی که برای رفع حاجت برادرش قدم بر دارد ،خداوند قدم های او را در روزی که تزلزل دارد ، ثابت و محکم می کند . »