تقدیر از عضو هیات علمی دانشگاه گنبدکاووس به عنوان محقق نمونه در حوزه منابع طبیعی

تاریخ ثبت: 1397/12/19 - 02:19 ب.ظ

در دومین روز از هفته منابع طبیعی از دکتر مجید محمد اسمعیلی دانشیار دانشگاه گنبدکاووس به عنوان محقق نمونه در زمینه منابع طبیعی تقدیر شد.

مهندس ابوطالب قزل‌سفلو مدیر کل محترم منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: با همت دکتر مجید محمداسمعیلی مجری پروژه‌های تحقیقاتی گونه‌های مرتعی  'Asteragalus podolobus' یا گون علوفه‌ای و 'Lycium depressum' یا دیوخار ترکمنی، هم‌اکنون کار تکثیر و کاشت این دو گونه  با موفقیت انجام شده است. این دو گونه نسبت به شرایط خشکی و کم آبی منطقه سازگار هستند، این موفقیت حاصل پنج سال کار تحقیقاتی می باشد.
قزل سفلو در این زمینه افزود:
ارتباط و هم افزایی بیشتر دانشگاه با این اداره کل برای احیا و توسعه منابع طبیعی ضروری است، و جنگل‌ها و مراتع استان بشدت نیاز به فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی دارد.