انتخاب جناب آقای دکتر اکبر فخیره بعنوان یکی از معاونان دانشجویی شایسته تقدیر کشور در سال 1397

تاریخ ثبت: 1397/12/21 - 05:46 ب.ظ

دکتر ذوالفقار یزدان مهر، مشاور وزیر و رییس صندوق رفاه دانشجویان کشور با ارسال لوح سپاس، ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های جناب آقای دکتر اکبر فخیره، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ایشان را یکی از معاونان دانشجویی شایسته تقدیر کشور در سال 1397 معرفی کردند.

مشاور وزیر و رییس صندوق رفاه دانشجویان کشور ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های جناب آقای دکتر فخیره، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ایشان را یکی از معاونان دانشجویی شایسته تقدیر کشور در سال 1397 معرفی کردند.

دکتر ذوالفقار یزدان‌مهر، رییس صندوق رفاه کشور با اهدای لوح سپاس از زحمات بی شائبه جناب آقای دکتر فخیره و همکاران ایشان در حوزه معاونت دانشجویی تقدیر نمود در متن لوح آمده است.

روابط عمومی دانشگاه گنبدکاووس ضمن تبریک به جناب آقای دکتر اکبرفخیره، از زحمات و تلاش‌های بی‌شائبه ایشان وهمکاران محترم در حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تقدیر نموده، موفقیت و بهروزی روزافزون را برای ایشان از درگاه ایزد منان مسئلت می نماید.