برگزاری مراسم روز بزرگداشت شهدا

تاریخ ثبت: 1397/12/22 - 07:04 ب.ظ

مراسم روز بزرگداشت شهدا در مورخ 22 اسفند ماه، با تقدیر از خانواده شهدا و غبارروبی گلزار شهدای خوشنام دانشگاه برگزار شد.

در ظهر روز22 اسفند ماه، مراسم بزرگداشت شهدا  بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد  پیامبر اعظم(ص) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام  و المسلمین قاسم رجبی، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه دقایقی را در مورد مقام والای شهید و خانواده شهدا سخن به میان آورد.ایشان افزود: یاد و نام شهدا در گذر ایام رنگ نمی بازد، بلکه این شهدا هستند که سبب آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار و شهادت شده اند و نتیجه آن در قالب شهدای مدافع حرم نمود پیدا کرده است. شهدای ما برکاتی داشته اند که امروز به وضوح آن برکات، برای همه نمایان شده است، لذا تکریم و تجلیل از شهدا و خانواده ی آنان در واقع آئینی است برای همه فصلها و نسلها...

تقدیر از خانواده شهدا، غبارروبی گلزار شهدای خوشنام دانشگاه از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم بود.