افتخار آفرینی و کسب مدال طلا در مسابقات ووشو قهرمانی دانشجویان کشور

تاریخ ثبت: 1397/12/22 - 07:04 ب.ظ

جناب آقای جواد قزلسفلو ، دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه گنبدکاووس در اولین دوره مسابقات ووشو قهرمانی دانشجویان کشور موفق به کسب مدال طلا و همچنین دریافت سهمیه ورود به تیم ملی ووشوی دانشجویان کشور شد.

دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه گنبدکاووس در اولین دوره مسابقات ووشو قهرمانی دانشجویان کشور، موفق به کسب مدال طلا و دریافت سهمیه ورود به تیم ملی ووشوی دانشجویان کشور شد. جواد قزلسفلو در اولین دوره این مسابقات که از 18 لغایت 23 اسفند ماه در دانشگاه قم در حال برگزاری است توانست در وزن 75 کیلوگرم با شکست حریفان خورد به مدال خوش رنگ طلا دست پیدا کند. همچنین ایشان با این موفقیت مجوز ورود به تیم ملی وشووی دانشجویان کشور را نیز کسب نمود.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک به جناب آقای جواد قزلسفلو، از زحمات و تلاش‌های ایشان و همچنین همکاران حوزه تربیت بدنی دانشگاه به جهت کسب این موفقیت تقدیرمی نماید.