بیانیه دانشگاه گنبدکاووس در محکومیت تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی دولت آمریکا

تاریخ ثبت: 1398/01/20 - 04:28 ب.ظ

دانشگاه گنبدکاووس در بیانیه‌ای، اقدام غیرقانونی دولت آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کرد.

سپاه پاسدار انقلاب است .           امام خامنه ای ( مدالظله العالی)

بی‌شک آنچه ترجمان نامگذاری روز میلاد حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به عنوان روز پاسدار، توسط معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) است، حسینی اندیشیدن و عاشورایی عمل کردن سپاه و پاسداران جان برکفی است که همواره مهیای دفاع عاشورایی از انقلاب، نظام و ملت ایران بوده‌اند.

در برهه‌ای که نقش‌آفرینی و همراهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با مردم و نیروهای امدادی، در مدیریت بحران سیلاب‌های اخیر در اخبار منتشر است، رژیم آمریکا، ملقمه‌ای از حماقت و دشمنی را با تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به نمایش گذاشت. هر چند درک ارتباط سپاه و مردم، برای دشمنان این خاک، ناممکن است اما همگان می‌دانند که چه جنگ تحمیلی باشد، چه قهر طبیعت، چه مقابله با داعش و منافقین کوردل، چه مجاهدت در راه سازندگی، سپاه مردم ایران، حافظ جان و مال و شرف و ناموس ایران و ایرانی بوده و هست و خواهد بود.

دانشگاه گنبدکاووس ضمن ابراز انزجار از این اقدام غیرقانونی و نابخردانه‌ استکبار جهانی و در رأس آن دولت آمریکا، این موضوع را نقض صریح حاکمیت ملی کشور دانسته و ضمن محکومیت شدید اقدام غیرقانونی و خطرناک  دولت آمریکا در قراردادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی، حمایت همه جانبه خود را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان پاسداران حریم انقلاب اسلامی اعلام می‌ دارد و در این موضع، تا پای جان ایستاده است.