برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت صاحب الزمان (عج) و روز جوان در دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1398/02/03 - 12:46 ب.ظ

همزمان با فرارسیدن سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی(عج)، مراسم جشن باشکوهی به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز جوان در محل سالن ارشاد اسلامی شهرستان گنبدکاووس برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن سالروز میلاد حضرت قائم آل محمد(عج)، مراسم جشن باشکوهی در روز دوشنبه مورخ 97/2/2 باهمت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت دانشجویی و فرهنگی، و تشکل های مختلف دانشجویی، با حضور دکتر ابوالفضل طهماسبی، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین رجبی، مسئول دفتر نهاد رهبری، معاونین، اساتید، کارمندان و جمع کثیری از دانشجویان در محل سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گنبدکاووس برگزار شد.

در این مراسم باشکوه که بیش از 3 ساعت به طول انجامید، استقبال بسیار خوب دانشجویان، کارمندان و اساتید شور و هیجان خاصی را به جشن اضافه نمود. سخنرانی، مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت، اجرای موسیقی سنتی  و گروه تئاتر توسط تیم دانشجویی دانشگاه، مسابقات متنوع، اجرای گروه تواشیح و اهدای جوایز به نفرات برتر مسابقات برنامه های بودند که در این مراسم انجام گردید.