برگزاری مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1398/03/05 - 03:22 ب.ظ

روز یکشنبه مورخ 5 خرداد ماه در مراسمی از زحمات 5 نفر همکاران بازنشسته دانشگاه گنبدکاووس که در سال های 97 و 98 به افتخار بازنشستگی نائل شده اند با حضور ریاست دانشگاه، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از معاونین، مدیران، اساتید و کارمندان تقدیر و تشکر بعمل آمد.

اين مراسم که در روز یکشنبه مورخ 5 خرداد 98 در محل سالن آمفی تئاتر شهید مطهری دانشگاه برگزار گرديد از 5 تن از همکاران ارجمند دانشگاه به نام هاي سرکارخانم بی بی نعیمه دوجی، جناب آقای قاسم ساعدی، جناب آقای حمید مختومی، جناب آقای ابراهیم قزلسفلو و جناب آقای عباسعلی کاغذلو که به افتخار بازنشستگي نائل شده اند تقدير و تجليل به عمل آمد.

در اين مراسم که با حضور ریاست دانشگاه، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از معاونین، مدیران، اساتید و کارمندان برگزار شد؛ دکتر طهماسبی، رییس دانشگاه گنبدکاووس ضمن تقدير و تشکر از خدمات و زحمات بي شائبه اي که اين عزيزان بازنشسته در طول دوران خدمت خود  داشته اند افزود: بازنشستگان افرادی هستند که 30 سال از گرانبها‌ترین سال های عمر خود را وقف خدمت به مردم کرده و در سخت‌ترین شرایط و با امکانات محدود همواره صادقانه در راه توسعه و خدمت به میهن اسلامی گام نهاده اند.

در پايان اين مراسم به رسم يادبود لوح تقدير و هدايايي نيز به اين عزيزان اهدا گرديد.

روابط عمومي دانشگاه گنبدکاووس